perjantai 5. helmikuuta 2016

Kotimaista ja kaunista


Kotimaisia tulppaaneja ei ole luultavasti kotona koskaan liikaa. Kotimaiset tulppaanit ovat kestäviä ja kauniita. Ostamalla suomalaisia tuotteita tuet suomalaista työllistyyttä! Näin ollen valitsen mahdollisuuksien mukaan aina kotimaista.

Olen aina ihmetellyt, että miksi naiset eivät juurikaan osta miehille kukkia. Kokeilkaa! Luulen, että saatte miehiltä vain positiivista palautetta.


Tässä on kiva esimerkki siitä, miten kukatkin voi laittaa esille ilman "söpöilyä". Kirjahylly saa vähän kaunistusta, mutta miehisesti. Kukkaruukuksi valitsin vähän rouheamman vaihtoehdon.


Luulen,  että punainen kukkien väri on monien suosikki. Onhan punainen aina niin näyttävä ja upea valinta. Punainen on rakkauden ja intohimon väri! 
Mainio vinkki maljakon päällystämiseen. Jos maljakko ei miellytä silmää, niin sen voi päällystää helposti silkkipaperilla. Silkkipapereita voi sitten vaihdella fiiliksen ja kukkien värin mukaan. Helppo ja halpa toteuttaa.
KAUNISTA JA ROMANTTISTA


Suloiset ja kauniit tulppaanit :) Laitoin maljakon viereen marenkeja nautittavaksi.Kaunis kesäinen päivä terassilla. Näin voit koristella vaikka kesäiset juhlat. Kotimaisia kukkia maljakkoon sekä vihreää maljakon ympärille.


Käpyjä maljakossa. Ne antavat kivan ilmeen tulppanien kanssa.

HEMPEÄÄ KELTAISTA JA VAALEAA HARMONIAA


VARMA VALINTA ON VALKOINEN. ELEGANT!


Käytän suurimmaksi osaksi pulloja kukkien maljakkoina. Kätevää ja edullista! Jos ostat lahjaksi kukkia ja epäröit kukan värin valintaa, niin suosittelen valkoisia kukkia. Värinsä puolesta ne sopivat jokaiseen kotiin.
MINIMALISTISEN KAUNISTA


Yksi tulppaani pullossa riittää hyvin. Ei siis tarvitse aina kimppu kaupalla ostaa kukkia kotiin.Sanotaan, että ihminen voi olla kaunis kuin kukka. Tässä on suloinen miniäni ja hän on mielestäni kuin kaunis kukka.


Kaunista viikonloppua kaikille!
- Helinä -

6 kommenttia:

Lea Kurki kirjoitti...

Mahtavia ideoita! kauniita ja tyylillä toteuttettuja.Miten kauniita juttuja voikaan saada aikaiseksi! Huomenna on vapaapäivä ja aionkin suunnata lähimpään kukkakauppaan!

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, että sait tästä ideoita kukkien esillepanoon. Ihanaa viikonloppua Sinulle !

Unelmia Kakkuja kirjoitti...

Ihania kukkia!
Sulla on myös kaunis ja persoonallinen koti <3

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Kiitos paljon <3

Sari Aho kirjoitti...

Kaunista, piristävää ja herkullista! Ihana vinkki tuo salmiakkipaperi👌

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Ihanat kiitokset Sari Aho <3