lauantai 9. tammikuuta 2016

Edullista taidetta


Koti ilman taidetta on aika koditon minun mielestäni. Taidetta on vaikka millä mitalla ja tarjontaa on laidasta laitaan.Taiteen ei tarvitse aina maksaa kohtuuttomasti. Minun seinilläni taide koostuu myös Fotografiskasta tilatuista julisteista,Kiasmasta ostetuista korteista sekä julisteista.
Lehdistä löytyy myös upeita kuvia ja niistä voi vaikka itse askarrella upean kollaasin. Jos et omista
järjestelmäkameraa, niin tänä päivänä kännykkäkameroilla saa otettua hyviä kuvia ja itse otetut kuvat toimivat loistavasti tunnelman tuojana kodin seinillä.
Minulta löytyy muutamia kymmeniä tauluja sekä julisteita ja vaihtelen niitä seinille fiiliksen mukaan. Näin saa aina uutta ilmettä sisustukseen. Tauluja ei tarvitse aina "naulata" seinään kiinni, vaan niitä voi pitää vaikka lattialla nojaamassa seinään.Tässä muutamia tilattuja julisteita Fotografiskasta sekä poikani tekemät kaksi teosta. Teokset ovat minulle erittäin rakkaat.
Miniäni tekemät ihanat taulut ! 
Fotografiskan julisteet ovat suosikkejani ja kuvissa on aina jokin sanoma mikä puhuttaa minua. Tilasin myös mustan vuosikalenterin http://www.bolkv.fi/kauppa/ verkkokaupasta. Laitoin sen kehyksiin seinälle.Tässä myös yksi rakkaimmista tauluistani. Miniäni maalasi tämän minulle. Se koristaa makuuhuonettamme. Tämä taulu on siinäkin mielessä mukava, että se ei paina juuri mitään. Taulupohjia myydään mm. Hong Kongissa ja sieltä saa myös akryylivärejä mukavaan hintaan.

Helsinki juliste on yksikertaisuudessaan kaunis ja rauhallinen sekä kuva naisesta on mieleeni. Piirustuksen naisesta teki poikani. Teos ,missä poika pitää käsiään kasvojensa edessä on tehnyt sukulaiseni, taidemaalari Kimmo Tolin. Teoksen nimi on "Toivoin mieleeni rauhaa"ja maalaus on tehty vuonna 1986.
Kasa kortteja Kiasmasta sekä keskellä kuva tyttärestäni. Rakastan kortteja ja niillä saa kivaa väriä ja fiilistä kodin sisustukseen.


Valokuva tyttärestäni. Tämä on niin taiteellinen ja kaunis kuva. Valokuvaaja :Mikaela Holmberg, Design: Mirjam Lehtonen, Hiukset ja meikkaus : Tiina Lamberg. Uskomattoman upea, ammattitaitoinen tiimi ! photo IMG_2851_zpsoo4bvwy0.jpg
Lehdestä "revityt" kuvat ovat myös loistava idea sisustukseen.
Tyttäreni huoneessa on nämä kaksi söpöä kissaa. Nämä ovat maalattu akryyliväreillä kevyisiin taulupohjiin. Taulut ovat tehneet miniäni ja poikani.
Tämä on minun tekemä sotkuinen teos. En osaa yhtään piirtää tai maalata, niinkuin varmaan huomaatte... mutta tämä on silti hauskaa puuhaa.
Kiitos rakas Jani. Tämä sinun teos on minulle niin rakas.

Hyvää fiilistä ja kauniita ajatuksia kaikille :)
- Helinä - 
2 kommenttia:

Sari Aho kirjoitti...

Ihanaa fiilistä todellakin! Vee Spearsin tyttökuva on suloinen. Kauniita valintoja sinulla. Ei voi kuin ihailla tuota Elinan kuvaa, kaunista 👌

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Kaunis kiitos Sari <3 ja super ihanat kiitokset( Vee Spearsin tyttökuva) sateenvarjosta. Ihana lahja <3