keskiviikko 6. tammikuuta 2016

About Housewife

Hei ja tervetuloa blogiini! Olen Helinä Hukkanen, 47-vuotias kotirouva. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta, joista vanhimmalla on jo oma perhe. Rakastan sisustamista, ja teen parhaat sisustuslöydöt useimmiten kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta. Olen kauniita asioita rakastava ihminen ja visuaalisuus on minulle henkireikä. Rouheus sekä selkeät linjat ovat osa sisustamistani.Rakastan myös koko sydämestäni Helsingin Kruununhakaa ja sen upeaa arkkitehtuuria. Asuimme Krunassa muutamia vuosia ja kaipaan sinne takaisin. Ehkä joskus, kun sen aika on.Tässä olen minä :) 
Olen ollut aina sitä mieltä, että tyyliä ei voi ostaa rahalla eli kauniin kodin aikaansaamiseksi ei välttämättä tarvitse paksua lompakkoa. Maalaan ja fiksaan uuteen uskoon vanhoja huonekaluja kirppislöydöistä.
 photo IMG_3612_zps0uagieuz.jpg

Isoin projektini on ollut merikonteista tehty kesäasunto ja sen sisustaminen Industrial- tyyppiseksi. Se oli mahtava projekti minulle. Siitä olikin Gloriankoti-lehdessä juttua 2015 huhtikuussa. Taide on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Se on mahtavaa hengenruokaa! Elämässä on paljon kaunista. Toivottavasti saatte kivoja ideoita kotiinne myös minun blogini kautta ja ennen kaikkea hyvää fiilistä.

 

Kommentit ovat tervetulleita ja voimme yhdessä keskustella sisustuksesta :) Astu laivaan ......
Terveisin: Helinä 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi :)

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Kaunis kiitos <3