sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Pienen takkahuoneen sisustus

Kodissamme takkahuone on paikka, missä voi käpertyä nojatuoliin ja nauttia takkatulesta tai vaikka hiljentyä kirjan parissa.
Sisustan takkahuonetta tekstiileillä vuodenaikojen mukaan. Rakastan kynttilöitä ja tykkään laittaa takan sisälle niitä palamaan. Aina ei siis tarvitse polttaa puita takassa.


TALVI Mieheni lukee paljon ja näin ollen kirjahyllyn paikka sopii loistavasti takkahuoneeseen. 
Ostin tämän pienen 60-luvun pöydän kierrätyskeskuksesta viidellä eurolla. Ihastuin pöydänjalkoihin. 
Teetin pellavaisen irtopäällisen nojatuoliin. Nojatuoli on kylläkin upeaa ruskeaa nahkaa, mutta minusta se on hiukan tunkkainen ilman tätä vaaleaa päällistä. Pieni rahi on myös verhoiltu harmaalla pellavakankaalla. Tämä pieni lipasto on myös kierrätyskeskuksesta ja maksoi huimat kolme euroa.
 Takkahuoneemme on pieni ja tämän pienen lipaston avulla saan vähän vaihdeltua sisustusta vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Lipaston päälle vaihtelen kukkia, kynttilöitä, keramiikkaa tai jotain muuta sisustustavaraa.
KEVÄT 


Nojatuoliin vaihtelen erilaisia tyynynpäällisiä sekä torkkupeittoja. 
Pieni vaihtelu virkistää :) Suosittelen jalkalamppua, minkä voi kääntää ja vääntää melkein mihin asentoon tahansa. 
Välillä on kiva, että valaistuksen saa käännettyä vaikka kattoon tunnelman tuojaksi.KESÄ


Kesällä käytän paljon valkoista pellavaa. Myös valkoiset lakanat toimivat hyvin esim. torkkupeittoina. Ikeasta löytyy muutamalla eurolla lakanoita ja niitä voi hyödyntää monin eri tavoin.


Maljakot 0,50e kierrätyskeskuksesta 
Industrial-tyyppinen musta valaisin löytyi riihimäkeläisestä liikkeestä. 
Tykkään tästä paljon ! Kaikki erikoisuudet sisustuksessa on aina kiinnostanut  minua hauskalla tavalla. Tässä pala ratakiskoa! Se on takan edessä. Pidän sen päällä kesäisin kukkamaljakoita. 


Seuraavassa postauksessa päästään miesten maailmaan. Klassiseen miesten pukeutumiseen tutustuminen on ollut erityisen mielenkiintoista. Kuvassa komea herrasmies. 
MEN IN SUITS ARE IRRESISTIBLE
  Tunnelmallista ja ihanaa ystävänpäivää kaikille ! 
- Helinä- 

Ei kommentteja: