torstai 21. huhtikuuta 2016

MERIKONTTIkesäasunto OSA 2


Sitten aloitimme ulkohommat. Mieheni sekä hänen veljensä tekivät katon ja siinä olikin kova suunnittelu. Kunta vaati, että katto on laitettava, mutta katon laittaminen ei ollut aivan yksinkertainen projekti. Katto oli rakennettava siten, ettei teräspintaan tehtäisi lainkaan reikiä, koska ajan saatossa teräspinnassa olevat reiät ruostuisi. Onneksi nämä veljekset molemmat ovat metallurgian diplomi-insinöörejä ja tietävät teräksestä kaiken mahdollisen. Katto on kiinnitetty konttien kulmissa oleviin nosto/kiinnitysaukkoihin. 


Joku muuten aina kysyy, että onko kontissa kylmä tai kuuma. Ei ole, koska kontit ovat toki eristetty polyuretaanilla ja se eristää sekä kylmää ja kuumaa. Täällä ei tarvitse ilmalämpöpumppua kylmälläkään säällä. Patterit riittävät loistavasti . Niitä on kontissa yhteensä kolme. 

Katon maalausta :) 


Mieheni rakensi minulle 20-vuotis hääpäivälahjaksi 54m2 terassin. Tila käytännössä tuplaantuu lämpimillä keleillä. Hankin konttien jatkeeksi pressun, joka suojaa kivasti paahtavalta auringolta. Maalausta ja tuunausta. Tein lavoista sohvan. Siitä kuvia seuraavassa postauksessa.


Löysin Heinolan kirppikselta 40-luvun armeijansängyt. Niiden paikka tulee olemaan terassilla. Hyvät patjat ja paljon tyynyjä, niin kesäisenä kauniina päivänä voi sängyissä ottaa pienet päiväunet. Tuossa kun pötköttelin, niin mietin, että sängyillä on pitkä historia. 


Salaatit ruukuissa. Kiitos miniälleni Jennille kivasta ideasta! 


Kuva: valokuvaaja  Krista Keltanen <3 
Tämä kuva on Glorian koti lehdestä ( vuonna 2015 huhtikuu) Näin tässä pikkuhiljaa edettiin.. Seuraavassa postauksessa päästään jo Hiltoniin sisälle ja esittelen sisustusta ym. :) 

Ihanaa muistella tätä projektia. Sisustaminen oli minulle kaikkein odotetuin homma. 
 Kommetoikaa, kysykää rohkeasti ! Loistavaa viikkoa Sinulle !
- Helinä- 
4 kommenttia:

Annica P. kirjoitti...

Tää on kyllä supermielenkiintonen projekti ja konttimökki on aivan ihana! Jatkoa odotellessa... 😊😊 Ihan loistavaa viikkoa sinne myös!!

Annica P. kirjoitti...

Tää on kyllä supermielenkiintonen projekti ja konttimökki on aivan ihana! Jatkoa odotellessa... 😊😊 Ihan loistavaa viikkoa sinne myös!!

Idis & Interiööri kirjoitti...

No niin, oikeassa olin...eli olen lukenut jostain tästä projektista :) Upea kokonaisuus. Tykkään kovasti !

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista 😍☀️