lauantai 30. tammikuuta 2016

Tyttären huone

Tyttärelläni on selvät sävelet huoneensa sisustuksen suhteen. Mustaa ja valkoista sekä jotain pientä väriläiskää. Tämä oli helppo ja edullinen toteuttaa.
Tuoli, kirjoituspöytä sekä lipasto hankittiin Ikeasta. Tyttäreni tekee itse matot ja niitä hän vaihtelee huoneeseensa fiiliksen mukaan.

Nämä taulut olivat ykkösjuttu! Tyttäreni veli sekä hänen vaimonsa tekivät lahjaksi nämä kivat ja värikkäät taulut. Ne antavat mukavan piristyksen vaaleaan huoneeseen. Lakanat ja muut tekstiilit sängyllä ovat pellavaa. HM-home on mielestäni yksi parhaimmista verkkokaupoista ostaa pellavaa. Hyvä laatu ja fiksun hintaista.


Iso peili antaa paljon tilan tuntua huoneeseen ja valot ostimme Granitista. Valosarjan tyttäreni laittoi peilin ympärille. Illalla valot antavat hyvän tunnelman.
Tässä on hauska naulakko, jonka tyttäreni on ostanut Tigeristä muutamalla eurolla. Naulakossa roikkuu nyt itse ottamia valokuvia ja hän laittoi kuvat roikkumaan "ripustimeen".


Kattovalaisin hankittiin Clas Ohlsonilta. Valaisin oli todella edullinen! Pienillä piirustuksilla saa hienosti pientä särmää huoneeseen.


                                  Tärkeitä esineitä :)


Teinityttärelläni on aina jokin kukka tai viherä oksa omassa huoneessaan. Kaunis pieni yksityiskohta.


Kävimme Kiasmassa ja tytär osti tällaisen kortin. Taitaa tuossa kortin sanomassa olla pieni totuuden siemen ;)

Nautimme tyttäreni kanssa käydä kukkakaupoissa ja tällä kertaa hän valitsi omaan huoneeseen kotimaisia tulppaaneja ja muutamia muita kukkia.

Seuraavassa postauksessa hypätään kukkien maailmaan :)


Ihanaa viikonloppua Sinulle. Nautitaan!

- Helinä - 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva huone tyttärelläsi! Ihania nuo pienet yksityiskohdat :-)

Anonyymi kirjoitti...

<3

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Kiitos :)

Sonja Keränen kirjoitti...

Ihanat noi Janin ja Jennin tekemät taulut!

Helinä Hukkanen kirjoitti...

Mä tykkään myös näistä tauluista tosi paljon. Hyvänmielen taulut❤️